Lyxfällan...

oj oj oj... va bruden gör av med pengar.... snart sitter man väl där själv LYXFÄLLAN!!
En tjej på jobbet fråga om jag hade någon resa planerad just nu.. och.. njaaa NEJ, två gånger per år räcker, men visst finns viljan där, men vågar nog knappt säga det Jimmy!!
Jag fattar igentligen inte en sak... jag så nöjd med livet, skulle inte vilja ändra en ändaste sak, (mormor tillbaka kanske)
Och ändå är man aldrig nöjd, eller det är väl också fel att säga, men mycket vill ha mer ;)
Jag skulle vilja ha det och det... och kanske det och sen en sån också....och sen en sån....
nä.. ska fortsätta kolla på lyxfällan...

Men visst synns det väl lite??


det är måndag igen..

och inatt sov vi i den nya sängen... jag tror Blenda sov bäst, även om hon sov i sin egen säng???? konstigt??
Jag håller på och letar en ny säng till henne, har även hittat en MEN... det är en nyhet på IKEA och den har inte kommit in än :( men jag fortsätter och håller koll...
Det är så hulligt, jag hör lite sång från Blendas rum... hon sitter och leker och läser och sjunger lite, hon är så duktig tjejen...
Annars då.. vikten hade stått still.. bläää säger jag till de, och sen gjorde jag en plan för mig själv att jag skulle gå sammanlagt en mil (vilket inte är mycket -0.9mil) under lördagen och söndagen, men de sket sig :( hela dan igår gick åt fort som 17... plocka isär sängen, körde den till mamma, åkte till Ikea och köpte en ny, och byggde ihop den... och tok slocka i den....
Eftersom jag misslyckades med planen förra veckan (2.5mil) så får jag lägga på de på den här veckan ist! ;)
Så den här veckan är målet 3.5 mil, når jag målet tidigare så.. ökar vi de (ingen risk) he he...
Ikväll är de iaf Zumba... och det ska bli så kul!!!!
En kul grej som jag räknade ut var faktiskt... att jag har rört på mig i ca 6,5h denna vecka och det är inte dåligt tycker jag!!! det är i snitt nästan  en timme om dan ;)
NÄÄ.. för att bygga på statestiken lite så går jag nog ut i kylan nu!!! ha de gott vänner...

.


saknar...

Mormor...
Den här dagen har jag haft många tankar hos dig, saknar dig så oerhört mycket!
Skulle vilja traffa dig bara en sista gång och berätta hur mycket du betyder för mig!
Idag har har tänkt på alla de gånger du ställt upp för mig, allt det vi gjorde tillsammans.
Alla de gånger jag kunde bli såå arg på dig..
alla de nätter jag fick komma hem till dig och sova över..
alla de dagar jag spendera hos dig.
Tårarna bara rinner när jag tänker på dig...
det gick för fort...
för tidigt..
Även om du är borta så kommer minnerna av dig finnas kvar hos mig för alltid.
Jag tänker på dig och hoppas att du kan höra mina tankar..
Den svåraste av sorger är när livet blir för kort..

En del tror döden är slutet,
jag tro inte det,
döden är början,
början på något nytt...

http://www.youtube.com/watch?v=NLlQ28YXlMg


T... träningsvärk... näe... känner ingen

Men tror inte att jag ska ropa hej än :) Men än så länge känner jag inget!
Jag och Blenda har ätit frulle, och sitter framför The voice på tvn.. Som vi gör varje morgon!! Det har liksom blivit vår morgon rutin, tycker att det är så roligt att titta det, blir som glad av dessa tre tokar, och alla gäster de har med!
Syster yster är ju här på besök från västervik, så när hon nu vaknar så tänkte jag be henne sitta barn vakt så tar jag en tur med vovvarna, skönt att slippa klä på henne, nu är det ju inte kyligt ute, men regnigt...
Jag och Blenda ska till Malin och Zander, och stallet efter lunch, vi ska mocka skit..

tjupp...

TRÄNINGSVÄRK....

Imorgon kommer jag nog lida av kraftig träningsverk... har så ont i benen just nu att jag knapp kommer kunna gå till sängen!! Jag hoppas att på något magiskt sätt, träningsvärken försvinner....
Och... varför denna värk.. jag är väl så jävla otränad.... he he...
NÄ..eller jo ... men i alla fall.. jag var på gympa igår.. och idag så har jag varit och ridit och spelat innebandy!!

Som sagt 5kg har jag gått ner... på en månad, skulle hellre att det skulle vara 9kg i veckan som de i biggest loser!! det skulle vara något de.... hur får man sådana resultat???
Nu är de någon veckan sen ... men jag hade losa 5cm (tror jag att det va) den 11 ska jag mäta igen... hoppas på strålande resultat!!! Och visst märks de på kläder... speeciellt på jeansen!! äntligen.. men det är en lång väg att vandra... nog om de...

Bandyn idag då... ajg har nog aldrig blivit så skadad som idag... bollen rätt i pannan... klubba rakt på benet.. och jordens vurpa, adrenalinet var så på topp så jag kände inget, nu känner jag lite i armbågen.. om jag känner efter lite!!
Vad har vi gjort idag då??? klockan halv nio hade jag bestämt träff med grannen, dags för hundpromenad... så klockan nio gick vi till öppethus... roligt med alla barn och mammor.. det har blivit så många... idag räknade jag inte.. men för några gånger sen gjorde jag de... 19 mammor  (pappor) och åtminstånde 4 av dem hade två barn!!
Käka lite lunch där och promenera hem sen.. bytte om rasta hundar, bus hade redan somna i vagnen..
Packa i lite hundar barn och diverse andra saker och drog till Malin och red.. Malins mamma satt så glatt barnvakt, och bus sov hela tiden... när jag väl hade sadlat av borsta och släppt ut hästen, så vakna Blenda som på beställning...
Det går bättre och bättre att rida.. nu kanske det är bara tre gånger hittils.. men ändå... säkert 15år sen jag satt på en häst rygg!!! Men det är mysigt...
Näää... undra om jag ska kräla iväg till duschen nu.... sägen känns lite lockande  nu!!!
see ya....



nu börjas de...

nu tänker jag vara duktig... skriva ibloggen lite mer..eller mycket mer!!
Ska träna mycket mer, och äta så nyttigt så nyttigt!!! Bara för att peppa mig själv så tänkte jag nog skriva in varje vecka hur mycker jag har gått ner (inte hur mycket jag väger)!!

Annars då.. I går så kom Jimmy till jobbet... just.. jag har börjat jobba två dagar i vecka..nog om de.. Han kom i allafall till jobbet och sa att han skulle köpa en Iphone 4 till mig, men att man måste beställa, så han hade gjort de!
Den ska komma om ca en vecka på posten... jag tror ju i och för sig att den är ganska lika den gamla jag har, men alltid kul med en nu!!!

Just nu lever jag och min familj i en liten rosa bubbla, där allt flyter på.. vi är så kära så kära, och älskar vår dotter, efter alla motgångar så känns det rätt bra att det är så!
Det går inte en dag då jag inte tänker på mormor, och tycker faktiskt att hon är borta är väldigt jobbigt... Jag får dåligt samvete för att jag inte hälsar på morfar oftare, men alla minnen kommer upp på en gång när jag kommer in i huset, och ögonen fylls med tårar, min lilla mormor, som jag aldrig mer kommer att få träffa, jag besöker graven faktiskt rätt ofta, fler gånger i veckan, det är så lätt när bor rätt nära.. och när jag ändå är på promenad, så kan jag sticka in huvudet och säga hej...

Men åter till jobbet, det är roligt att få börja jobba lite igen, träffa gamla kunder, man känner sig efterlängtad, de blir så glada när de ser att man är tillbaka, lite jobbigt är det med hela dramat kring jobbet, men samtidigt, vi har fått en ny chef, nya kontrakt, jag tror inte att vi har något att oro oss för, snarare så att det kommer nog hända mycket roliga saker på jobbet, och jag är rätt säker på att vi kommer vara den ledande frisör salongen i Uppsala!

jag har så många roliga saker att se fram emot just nu.. dn 13de nov ska jag ut och göra stan osäker, så håller på och kolla outfits redan, de kommer bli sååå nice, skulle egentligen ha jobbat på söndag... men inte nu!!!!

Vi har en mysig kryssning att se fram emot... massage och paraply drinkar :)

slutet av november åker vi till Oslo!!!!! Det ska bli as nice!!!!

Och härom dagen så fick jag frågan om vad vi skulle hitta på, på nyår!! Alla tyckte att vi hade så roligt och mysigt förra året så Malin på jobbet fråga om vi inte kunde köra på samma lika i år... och ja... varför inte.. så jag har prata med 4/6 av sällskapet, och det lutar åt att vi håller traditionen, det intresanta är ju om bror och Anna kommer???? skulle vara as nice!!

nää.. nu ska jag ta 2/3 av hundarna på promenad, och lämna de hemma sen och hämta den sista och promeneraa hem till morfar och klippa lite :)

Ha det gött gott folk så ses vi snart!!! pöösss


just ja... Malin B like in best friend!!!  vi har starta en blogg ihop, är det någon som känner att det vill vara med så hör av er.. kommer bli as kul...

http://lattemorsornas.blogg.se/   

RSS 2.0