trött tröttare tröttast!!!

på ena sidan av mig ligger jimmy och snarkar (klappar till han snart) på andra sidan har vi blenda, och jo på golvet har vi Texas, och i detta dån försöker jag och Dizel SOVA!

Jag har legat och kollat på en film jag lånat... Allt för min syster!!! oj oj oj... som jag grina!!!!! jag grina som en tok när jag läste boken (på malta) och jag grina nu!!! snyft snyft!!!!
Annars då, jo har varit till valbo.. igen, köpte spegeln till hallen, så nu blir det fint till nyår och när gästerna kommer!! Så när bi ändå var i trakterna så hälsa vi på hos mamma och pappa! Ett jäkla rännande fram och tillbaka och hit och dit!
Imorgon ska vi besiktiga bägge bilarna!! håller tummarna! helt sjuk min bettan har stått där under allt snö, jimmy putsa av den och starta den hur lätt som helst även fast det var en 15 minus!!! På kvällningen så ska vi på kalas!! jenny fyller år! så det är kalas på kalas!!! julbord och nyårsmiddag!!! tur att yoga och allt annat startar i januari!
Sen är det väl lite städning och handling kvar och så kommer det gäster på torsdag klockan 17.00!! 12!!!! pers ska vi va!! ska få träffa brossas nya tjej också!!!! fräsigt värre!!!!!!!!!!!!!!!
 nää nu ska jag gå och torka tårarna och sätta pluggar i öronen!!!! ha det gött gott folk!!


LEV LIVET OCH HA KUL ANNARS BLIR DET BARA STRUL!!!!

jaha... ett år äldre igen då!!!

Nu är man 27 fyllda då! var har tiden tagit vägen??? Jag minns det som igår när man var en 16-17 år det var tider det.. och det har gått 10år! I januari är det 11år sedan jag och jimmy träffades! Inte trodde jag att vi idag 11år senare, sitter här med hus och barn??!! Vi får väl se hur det blir om 10 år!! Blendis är då 10.. undra om vi har fler barn och undra hur doggarna mår då?? undra om vi bor i Harbo???

Igår så, fyllde jag i allafall år. 27! vi åkte till staden på lördagen och handla lite hallmöbler på IKEA som jag hade sett ut, sen åkte vi till jimmys föräldrar, där fick vi mat, jädrans va gott det var!!! Hem sen för att bygga ihop allt vi har köpt!! ooohhh va fint det blev, själv så tog jag mig en titt på ritningen och sen fick jimmy ta över, det såg krångligt ut, jag hade ingetålamod.

Så igår när gästerna kom så var hallen sååå fin, det är spegeln som saknas, den var slut, men snart så!

Förmiddagen började med att moster Hanna och hennes man Stefan kom, jag fick satin lips från marykey!!! det tackar vi för!!! har inte prova än, men jag längtar!!! Medan vi satt och fika så kom mamma och pappa och syster yster Johanna, av dem fick jag godis, en bamse machall och en "nitlott" he he..
Sen fick vi en liten paus och åkte och handla mat, precis när vi skulle sitta ner och äta så kom mormor och morfar och lilla Hanna, jag tror mormor vill att jag ska börja baka för jag fick ett förklä, grytlappar och servetter.. Och så kom Broder Mika.. och sist kom Jörgen (jimmysbror) och hans dotra Saga... mera IKEA!!!! nu behöver vi inte betala för spegeln, för nu har vi presentkort som täcker för den med.
Dan innan när vi var hos jimmys föräldrar så ick jag present av dem, en kaffekokare, har varit så förbannad på vår gamla så det var bra!

När jag har fått hem spegeln och satt upp den så knäpper jag kort på hallen så får ni se hur det blidde!!

Nää... nu funderar jag på en promis med hundar, kanske hem till mormor en snabbis!!

Nu är det inte lång kvar till nyår, och nyårslöften, både jag och jimmys ska tok banta!!! lättare när vi är två!!!

var långt det blev hoppas ni orkade läsa!!!

nu är det jul igen... och nu är den förbi!!

Vilket hetsande inför jul, och så på en dag så är det över! Det sköna var ju att vi inte var hemma (var hos moster) så man slipper alla rester hemma!!!

Tråkigt var det att en fick bara skit!!!! (Tur att jag slapp skit) Nästa år köper jag inga julklappar bara till blendis!!!! ;)

Men vi var nöjda.... fick ikea presentkort... blendis hon fick en docka av gammelmormor, nallar av mormor, lite kläder av farmor, mössa med hennes namn av gammelmoster, brio gå vagn av farbror, det var bara en del av grejorna hon fick... Det roliga var att ingen fick choklad!!!! så när vi skulle fika så blidde det bara glass.

Idag har det varit en sofft dag... dega runt lite i uppland...


Imorgon så bär det av till jimmys mamma och pappa för att fira lite med dem, men innan dess... en tur förbi ikea, måste köpa klädhängare innan gästerna på söndag kommer (FYLLER ÅR DÅ)

På återseende....


dan före dan före.. va???

Jaa.. har smyg öppnat lite klappar... man är ju som en liten barn unge, men nu är iaf huset i någorlunda skick!
Och svär föräldrarna har varit på besök, svärmor sa något som fick mig att fundera.. så jag funderar vidare innan jag säger något....

Sen sitter jag och funderar på en annan sak också.. thailand, inte så hett längre va??!! alla jag känner åker till egypten!!! Vi var där... pirjo var där... malin var där..jea var där... majken var där.. moster var där... åsa är där... och en annan malin ska dit, det är lite mer hett nu tror jag, men det är ju snabbare att åka dit. och det är varmt, nästan som thai.. men som sagt mycket kortare res tid!!!

Men imorgon då... ska hem till mormor och dammsuga och tvättagolven och klippa lite.. sen ska jga har jul lov!!! på jul afton så ska vi hem till moster.. så det kommer att vara moster och hennes familj (5) jimmy och jag och blendabus (3) mamma med mm (5) mormor & co (4) så... 17 stycken!!! återkommer om detta.. nu ska jag sussa!!!

sörjer!!!

Brittany Murphy är död.... gillade hennes filmer, hon var bra!!!!

KLAR!!!

Allt är handlat och allt är inslaget!!!! SÅ SKÖNT!!!
Jag och malin och barnen (så klart) gjorde sista rycket idag!! Det gick bra, barnen skötte sig och vi hade en trevlig dag!!! Tack malin!!! Vi åkte til valbo för om växlingens skull, jobbar på gränby så den kan man utan och innan!!!
Klockan han nog bli en halv sex innan vi var hemma, det var hundvakten man fick tillkalla idag (tack hanna)

Det hände värsta otäcka grejen på vägen hem... barnen var trötta och lite gnälliga, och vi drutta hemåt.. plötsligt så står det en ÄLG precis vid sidan av vägen.. på knä.. lovar om den skulle ha stått bara några cm mer in på vägen så skulle vi ha kört på den, och med tankte på mina tidigare erfarenheter med älgar så avstår jag helst!!!
Men nu är det bara små saker kvar att fixa.. städa hos mormor och baka och klippa lite, sen är det JUL!!!!

snön lyser med sin närvaro!!!

Och hundrna älsar det!!! me 2!!!

Ja, i frdags så fick jag nya fina klor!!! Tack Signe! Du är duktig du!

På kvällningen så var jag på tjej middag, med super god mat och trevligt sällskap, jimmy var ensam med blendabus, andra gången för denna dag, han var ensam med henne när, jag fixa mina naglar med!
Det gick bra!

Lördagen försvann i all sin hast vi åkte redan på förmiddagen, hem till Birgitta och Håkan, där jag har köpt doggarna (våran uppfödare) lämna en liten julblomma och ett kort, och fixa håret på tjejerna.
Och eftersom vi var halvvägs hem till mamma så åkte vi dit med!

På kvällen så åkte vi till moster och fika och fixa lite hår där! Blenda ledsna till slut, när vi kom hem så stupa hon på en gång och sov till sju imorse! så nu sitter vi här i soffan hela familjen och myser!

Ska hem till mormor snart, hon behövde hjälp med städning till jul, sååå Ifix!!

hÖRES SENARE!

nya klor!


Varför vänta!!

Hade tänkt att vänta med att skriva in mig på viktväktarna, men insåg nu att varför vänta!! Jag kan väl lika gärna sätta igång from imorgon!!! Sagt och gjort!!! Ska nu bli månadsmedlem, jag ska prova en månad och kolla hur det verkar, dom har tydligen gjort om promrammet, så jag väger in mig med min våg, och så i januari så åker jag till staden och väger mig!!! Jag tror det blir bra.

Som sagt en trevlig överaskning väckte mig imorse, sen har det varit full rulle, tvätta!!! och sen åkte jag till mormor käka lunch, och drog med henne ut på byn! Vi besökte våra fahionabla affärer på byn (som hon inte har besökt på ett halv år). Hon tyckte nog att det var skoj! Jag vet var jag har fått mitt shopaholic ifrån!! MORMOR!!
Sen åkte jag och blendis hem, tvätta mera och baka tills jimmy kom hem!!!
Jag tror min bus har varit lite risig idag, för hon kräktes lite till sen (två gg) eller sen är det bara lite slem, vet ej??

Imorgon vankas det tjejmiddag!! och jag e med i vv!!!

my ohh my!!

Det bara snöar och snöar... utlova bilder!!!
Hundarna älsakar snön, första dan som det var snö tyckte texas att det var så där, men nu!!! oj oj vad det springer.


För övrigt då.. joråsåatt vakna av en slänggspya i ansiktet!




jag ser det snöar jag ser det snöar..... och jag är tacksam!

Jajamen... en vit jul!!! hur underbart är inte detta....

dizel sprang ut på en gång, texas ville inte han stod kvar på altan och titta, sen slängde jag ut han, han sprang längs med kanterna, så jag lät dem vara kvar ute, de måste ju kissa.... snart därefter så såg man honom springa som en dåre med dizel... he he... det var en rolig syn ska lägga in bilder....

Nu har vi haft Blendas snälla fadder här på besök Jeanette, Blenda och hon bytte julklappar, av oss fick hon ett fotobok som jag gjorde på nätet själv (jättefint faktiskt), och blendis fick en så där grej man har på barnvagnen som de kan titta på (barbapappa)! Tack och bock... den var jätte fin....

Nu sitter vi och väntar på nästa gäst, Malin Zander och Bandit ska komma, vi ska käka lite lunch och sen bär det ut i det underbara vinter vädret!!! så mycket snööööö..... återkommer senare hur det gick att pölsa..

Förövrigt så måste jag bara säga att jag älskar min underbara familj sååå mycket, jag har nog aldrig kännt en sån tacksamhet mot allt, som jag gör nu, måste nog säga att jag lever på toppen just nu.. allt är toppen. och på det så får vi en vit jul med... oj oj.. det kan ju inte bli bättre, fast jag tycker att vi är värda det, det har varit en hel del motgångar, men nu är vi på väg upp!

oj oj oj....

I går var vi till åsa och toni, fick lite mat och fika alltid lika trevligt..

Idag... Dagen D... jag och mormor  blenda och lilla Hanna skulle åka till stan, hua......

Det började med ett besök hos en frisör, mormor skulle nämligen få en peruk, jag berätta lite hur hon brukar se ut i håret, och så fick vi en prova den, såg nästan tårarna i mormors ögon... hon hade hår, det var inte så länge sen hon tappade det medn det måste kännas jätte konstigt... men iaf... vi prova en till och en till och en till, men det första var helt enkeltbäst, jaha.. va är det för vänte tid på den här då???? nää, då hade hon tid så hon kunde fixa i ordning den på en gång!!! fan va nice, så efter lite väntan så va den klar!

sen bar det iväg till lidl... och mormor handla och handla.. och handla lite till, jag tänkte lite för mig själv hur ska det få plats??? vi var ju 4pers och en barnvagn och en rullstol!!!! men det gick bra..

tankarna for ju lite.. hoppas blendabus inte ledsnar....... men iväg till gränby centrum.... körde väl ett race runt i alla affärer, jag passa på och byta en bok som "jag" hade fått dubbelt av på dopet.
sen en liten fika på skuttunge och fortsätta...
Vid halv fyra var vi på väg hem....(vi åkte halv nio!!!!) ni ska veta att det var skönt..

BLENDABUS SKÖTTE SIG EXEMPLARISKT!!!!!!!!!!!!!!!! en stolt mamma åter igen!!! till och med mormor kommentera hur snäll hon hade varit hela dan!
hela dagen flöt faktiskt på bättre än väntat, hade lite kaos i huvudet innan.

trötta sitter vi nu i soffan.. imorgon vankas det besök av jea och promenad med malin & co...

dagarna bara flyger iväg...

tjohoooo...  har precis kommit hem från julbordet med mina kära jobbar kompisar!! Det var jätte roligt!! Var ju där förra fredagen och inspekterade maten.. jo jo... samma lika...

Jag saknar en del kompisar på jobbet faktiskt... en del träffar jag lite på fritiden, men andra ser man inte alls.

Men i alla fall, har hållt på och pumpa ur en del så att jimmy hade till denna stora dag, jävla jobb det med, hand pump...
Dom lämna av mig vid scandic kl halv åtta och starx efter tio kom dom och hämta mig, och då låg blendabus och sov. När dom hade lämnat av mig så åkte de och tvätta bilen och sen bar det av till vattholma till farmor, där hade hon fått flaskan... för FÖRSTA gången, och det gick jätte bra!!! jag tror jag är nästan lika stolt som pappa!!!

När vi kom hem sen så vakna hon och jag amma henne det gick lika bra som vanligt, en super glad tjej har jag nu!!

Igår så var vi hem till "farmor och farfar" jimmys pappa fyllde nämligen år, massor med folk och en super god smörgåstårta fick vi, passade på och ge alla tack kort och julkort till alla som var där!!! snåla in på lite frimärken där.
Vi kollade på Idol finalen och sen åkte vi hem.... han precis hem till utröstningen.. och ERIK vann... duktiga han!!! som sagt för mig kunde vilken som helst utav dem ha vunnit... Erik är grym det är ett fåtal som har en pipa som ham han, men han har varit duktig hela tiden. Calle däremot, han har blivit sååå duktig så stora framsteg.. i mina ögon var de bägge vinnare!!!!

Åter till min underbara dotter.... vi gick och la oss i sängen vid 11 och titta på tv, så jag la ned blenda i sin säng då, hon låg där vaken en stund, jag vagga henne lite och så somna hon så snällt, hon vakna klockan åtta imorse!!!! kan ni tänka er, snacka om att man får sova ut!!!!

Imorgon gryr en ny dag med nya möjligheter och blendabus blir ELVA veckor!!!!! så fort tiden går!!!!! och vi ska hem till Åsa och Toni och äta mat!!! trevligt värre!!!

Snart börjar jag väl jobba så det är väl bara att ta vara på dagarna....

Tack och god natt har haft en helt underbar dag!!!!!!!!



Kan ni tro... ???!!!!

Det är tisdag igen, det är helt sjukt!!!

Igår började veckan med besök på ackis, dags för efterkontroll, och det gick bra, det mindre roliga är ju att jag fick tillbaka min mens 4veckor efter förlossning och jag helammar!!! men men det är bara att gilla läget!

Efter stan åkte jag och hälsa på min sjuka mormor, hon har fått tillbaka krafter, men då kommer det andra ifatt henne, tankarna går nog runt i henne och hon känner sig väldigt ensam, men vem är det som får ta smällarna från det... jo min stackars morfar, han har varit så otroligt stark och hjälpsam! just nu tycker mormor bara att han inte gör något. det är lätt att glömma allt han har gjort när hon var på sjukhus och när hon kom hem.

Men jag ska försöka hjälpa dem både, ska åka till mormor igen antligen imorgon eller på torsdag (då ska vi nog ta en tur till våla), på måndag så ska vi åka till stan, vi ska fixa en peruk!!

Näää.. nu har jag dansat runt med dammsugaren och golvmoppen, så golven kanske skiner en minut eller två...

Runt sex ska jag åka till en vän och kika på hennes nya kök!!! jag vill också ha ett nytt kök!!!!

men men.. dags för en tidig middag så att man kanske inte stoppar i sig massa gott..

på bilden är jag och jimmy på malta för några år sen... vill åka någonstans....


3dje gången gilt....

3dje gången som jag försöker skriva nu... hoppas jag hinner lägga ut nu innan jag raderar..
¨
Så helgen har passerat, det börjades på fredagen med julbord med Jimmys jobb, mycket trevligt, träffade Jimmys chef + hans fruga!!! (han har bara jobbat där i ett år)

Så fruktansvärt stolt över min underbara dotter som var sååå snäll, hela scandic tyckte att hon var så snäll och söt! Tillräckligt god julmat var det också, gottebordet var inget att hänga i granen men det kanske var lika bra det, med tanke på att jag ska vara nyttig!!!
När vi kom hem på kvällen så hände det en så rolig grej (tycker jag) jimmy hade gått och lagt sig, senare så ropa jag på han, inte bara en gång men två.. utan svar... sen busa jag med blenda och sa nöff nöff sa grisen, då hör man vaaaa?? från sovrummet, jag och syrran låg dubbelvikta och garva!!!!

Lördagen kom och gick... väldigt snabbt, hann bli lite irri på min sambo men det gick över snabbt, när jimmy kom hem så åkte vi till mormor, jag hjälpte henne med gardiner, strök och hängde upp (med hjälp av syrran).
På kvällen så ÅKTE!! vi till moster och fika och snacka skit...

idag har vi varit hos mamma och pappa, jimmy satte upp lite spottar i taket och jag klippte lite, hem sen för att kolla på filip och fredrik... har haft lite tankar och funderingar under kvällen här....

Först... om man åker fast i fartkameran och bär burka eller liknande, kan man få böter då???? eller om man behöver legitimera sig????

nummer två... varför startar mina nyttiga veckor på en måndag men sen slutar de på tisdagen....

Sen är jag väldigt lycklig över min underbara familj och mina mindre underbara dammråttor...

Imorgon så ska jag till läkaren på efterkontroll... skulle vara så mycket enklare om det skulle vara i våla och inte i Uppsala!!! på tisdag kväll så ska jag till en vän och kika på hennes nya kök!!! så roligt....

På onsdag så ska vi till öppethus med julgröt och pyssel....

Så en rätt full späckad vecka....
Hoppas ni andra har haft en bra helg....

.....

blir lite arg på systemet!!!! det svenska systemet...

nu ska vi börja om!!

som sagt inte lätt att skriva när man har bara en hand och med den andra ammar man, men så är det nu, mina dagar ser ut så nu, allt sker med en hand, och ni ska veta det är en hel del som man klarar av faktiskt.

Men annars då, det var nåra dagar sen, det är ju så upp och ner.
Måndag känns som det var så länge sen kommer inte änns ihåg vad som hände då, men inte så mcyket skulle jag tro, sen kom tisdag med föräldraträff!!
Det är så roligt att träffa mammor och barn i samma skede som vi är i!
Vi hade en sjukgymnast på besök som berättade om hur vi ska lyfta för att skona ryggen och om knipövningar... fick till och med se lite övningar hur man ska göra. Vi även veta att det är helt ok att böra träna!! JIPPIIII!!!

Men jag börjar efter jul och nyår!!! och då kommer mina veckor se ut som så..

Måndag- gympa pass på kvällen
Tisdag-öppethus med en lååååång promenad (jag hoppas vi fortsätter Malin)ev bandy på kvällen
Onsdag- gympa pass på kvällen
Torsdag-öppethus med lååångpromis(samma här Malin)
Fredag- vilodag
Lördag- vilodag
Söndag-Yoga (start 17maj!!!!! ska bli såå nice)

Sen är det ju vanliga promenader varje dag med doggar, men jag ska försöka få in ett litet gym pass någon förmiddag i veckan, Sen måste jag komma i form!!!!
Sen tänkte jag faktiskt väga in på viktväktarna så fort som möjligt i januari, oj oj oj... va fullt upp jag kommer att ha.. Jimmy vi ses 2011, Blenda kan jag ju ha med en hel del!!!

tillbaka till tisdag.... efter FT så åkte vi hem till Anna och Miranda, tog en fika, sen gick vi ut på promenad i Östervåla, det var jag och Blenda, Dizel och Texas... Anna och Miranda.. och Malin Zander och Bandit... där tågade vi egenom våla med våra barnvagnar!!! kallt var det också
på kvällen eldade jag och Jimmy, mös under en filt med te koppar!!!

Idag då, vi har varit i farten hela dagen, åkte hem till mormor vid lunch fika lite, sen snabbt förbi hemma och hämta hundar sen bar det till moster fika vidare, för att sen åka och hämte Jimmy vid fyra från stan.

När vi ändå var i stan så körde vi racet... jula rusta mm käka inne i stan för att sen åka till Vattholma förbi Jimmys mamma och pappa, sen till mormor igen.... oj oj oj.... fort ska det gå...

Nu är vi iaf hemma såå skönt, och brasan är tänd, mysfaktor 10!!!!! Men jag måste erkänna sängen lockar nu!!!

Men imorgon då, upp ringa några samtal, hänga upp lite gardiner städa mm, för att sen åka till mormor, mer om det får ni veta imorgon... Godnatt sverige!!!! 

va arg jag blir....

inte lätt när man fösöker skriva med en hand, och sen försvinner ALLT!!!

så jag provar igen imorgon! eller senare-...

RSS 2.0