var tog helgen vägen??? och skötbord! ett måste på alla restauranger!!

va hände.... har det varit helg???? näää vi hoppade nog över helt enkelt!

fredagkvällen smög som sagt förbi i moster Hannas och hennes familjs sällskap...

Lördag morgon... vi skulle göra så mycket, åka till mina föräldrarmm.... men näää vi låg kvar i sängen tills telefonen ringde... whos there???

Joakim, undrandes om vi skulle komma för bi och tittat på deras pinscher bebisar.. eehhhh jooo...
sagt oich gjort mellan två och tre skulle vi vara framme... två blev det.

Chockade över hur mycket folk som var där, närmade 20 pers med x antal pinschrar!!! WOW!!!
Kvällen började med en promenad med alla människor och hundar...

själv hade jag inte vagnen med mig så för mig var det bara att stanna kvar inne, sen blev det mat, en helt underbar soppa, som jag bara måste ha recept på! och efterrätt och massor med pinscher/hund snack!!!
Myyyys med helt bedårande valpar!!! skulle kunna ha hur många som helst!
men till slut var det bara att inse fakta och börja bege sig hemåt! trötta hundar och mattar och husse gick och la sig!

Sen kom söndagen....
 
sov morgon.. och sen bar det iväg igen... 
den här gången till furuvik, julmarknad och lite första advent firande, mysigt men en liten besvikelse!
Promenera runr där i några timmar sen åkte till till Tierp och käka lite middag... Jimmy, jag och Blenda... Jimmys mamma och pappa och Jimmys bror med fru och barn (Jörgen,Jenny, Saga och Ronja)
En liten bajs insident han vid med också... så IRRI på alla dessa restauranger som inte har skötbord??? VARFÖR??? något irriterad sanna käka upp maten!!!

Hemma igen vi åtta, lagom till philip och fredrik, så en sväng in på nätet och nu blir det sängen!!!!

Kommande veckan kommer bestå av points räkning... lååånga promenade och träning!!! nu jävlar!! no more candy!!!

julklappar... check...

nu har jag varit hos moster Hanna och tittat på idol... och min trio som är kvar.. så bra, visst var hon bra Marietta men jag tyckte allt att hon skulle åka...

När vi kom hem så dona jag med julklappar... snart är det klappart och klart.. he he... jaaa.. klockan är mycket..

Dotra då, ligger hon och sover... nää... men hon grinar inte heller.. ligger vaken och pratar?? jag tror hon är lite täppt, när hon somnar så vaknar hon strax.. eller så kan det vara för att jag inte sover...???
Hon är faktiskt jätte duktig på nätterna, jag lägger henne i sin säng efter att jag har ammat sista gången, där ligger hon och tittar och pratar för sig själv tills hon somnar, sen ligger hon och sover i ca 6 timmar!!!

Men nu är det dags för en annan att sussa!!! Godnatt!!

fredagsmyyyyys..

älskhatar den reklamen....

fredag... förmiddagen bjöd på lite sällskap i form av en gravid pillan och henns två barn, fika och lite hårklippning, sen hade de brottom hem och käka lunch.

Så jag och Blenda tog hudarna på en promenix, gick til affären och köpte mat tills ikväll, kyckling sallad, mumsigt värre...

Jimmy skulle komma hem senare, hans mammas kylskåp hade gått sönder så, han skulle åka förbi där och laga den.

Idol ska vi kolla på hemma hos moster Hanna, det har blivit mer eller mindre en tradition sitta hemma hos dem och mysa, jaha och när de flyttar då??? vem ska vi sitta hos då???? 
Undra vem som åker hem ikväll...??? jag hoppas på att mariette åker, då är bästa trion kvar.. ERIK.. jävlar vilken pipa killen har!!!! Calle, blir bara bättre och bättre... och tove... lite egen.... spännande!!!

julklapps status.... nästan klar.. de e så jäkla många att köpa till... mammor pappor syskon syskonbarn.. you name it...gahhh undra när jag ska ta de sista.????

nää ni dags för lite lunch... tonfisk med ris och grönsaker... eller.... pasta carbonada...

torsdag idag fredag imorgon igen....

det finns bara tisdagar och fradagar i mina veckor, inte konstigt att veckorna inte räcker till..

såg ju på två filmer igår, bägge två var super roliga, är ju lite av en film nörd tittar på en hel del filmer, när vi låg inne på sjukhus (när lilla blenda kom til världen) hyrde vi johan falk filmerna, de är ju hur bra som helst, har sett alla och hoppas på att flera komma skall, beck har ju tidigare varit favorit, men de här tar priset! en annan favvo är ju wallander!

sitter med lilla dotra i famnen så jag skriver med en hand... lite jobbigt..... lite gulligt när hon ler i sömnen..

imorse då.... vi gick upp vid tio... så skönt att hundarna är lika morgon trötta som jag och blenda! ut med hundarna som vanligt, sen var det dags att packa bilen och fara iväg till bvc, halv tolv sulle vi vara där.
dags för vägning och mätning... 5450g och 56cm, hon har alltså gått upp 2kg på två månader!! imorgon är det den 27de så 2mån kalas!!!!
efter bvc så åkte vi hem och hämta hundarna och sen bar det iväg till malin, dags för promis igen, nästan tre timmar blev det den här gången!!!!! vi var rätt möra efter det!

Jimmy tog första turen ensam med blenda i en timme var de borta... och stoltare far må jag skåda!!!! det bara lös i hans ögon han for iväg!!!! men kontroll torsk som man är... så ringde jag och kolla hur det gick.

som sagt fredag igen imorgon... och idol... det ska bi rätt spännande nu vem som ska åka hem, det  är mina favoriter som är kvar!!!

Idag...

har vi inte gjort något.... vi låg och mös i sängen igen som vanligt halva förmiddagen, käka lite brunsch till och med i sängen, sen ut med hundar. Efter lunch efter ett helt sjukt samtal i telefonen bestämmde jag mig för att åka till Östervåla och hälsa på pillan, skönt att prata lite när det bara var hon och jag hennes barn var på dagis och blenda låg och sov. Snacka lite skit och dricka te, det läker många sår.

På kvällen när jimmy kom hem åkte vi till min moster Hanna, drack lite kaffe och snacka lite mer skit, de håller på och kollar på resor, och jag är sååå avis, vill också!!! till sommaren kanske, hoppas jag.

Imorgon då, full späckad dag... ska börja dagen med att kolla på en film borta bäst hemma värst.. åter kommer mer om den sen, sen står hund promenad på schemat, innan det bär av till BVC för 8v kontroll, ska bli kul och se hur mycket hon väger nu, hon har gått upp stadigt, 200-300g i veckan, det har varit skönt att allt har fungerat så bra, det verkar vara lite si och så med det vad jag har förstått.
Efter mötet med Elsie så ska vi åka till Malin och ta våran promenad med barn och hundar, denna gång så ska vi gå hos henne, kul att se lite annat än gatorna hemma.

Förövrigt så har Blendas sov schema kommit lite ur balans i dag, eftersom vi inte tog någon promenad vid tolv så har hela dagen blivit lite tokig, så nu ligger hon och sover ;( vi får väl se hur natten blir då.....

Men nu... mer te drickande och se på en film.. snten i varuhuset... komedi... det gillar vi!!!!

en helt vanlig tisdag...

jaha.. då har dagen passerat.

Dottern är så fruktansvärt duktig, hon somna klockan halv tolv igår kväll och så sov hon till kvart i sex i morse, sen låg vi och mös till kvart i nio, då var det dags att gå upp, ut med hundar och ge dem mat.
Halv tio kom Malin och då promenera vi till Birgittagården där de har öppethus, träffa lite mammor fika lite och till och med lite lunch får vi till en billig penning, vi var där till ungefär tolv då promenera vi tillbaka till mig där vi hade hundarna (Malin och Zander hennes son har en hund med namnet Bandit) så alla vi sju tog en två timmars promenad, det här var tredje gången. Det har blivit en vana att efter öppethus ta en promenad, mycket trevligt.

När jag, Blenda och busarna kom hem så käka jag lite, Blenda bus sov till halv fyra så jag passade på att ta fram dammsugaren, två rum han jag göra klart innan hon vakna.

Vi hade ju dop för några veckor sen så det är ju dags att göra tack kort, och julkort med för den delen, så mästerfotografen ME tog fram kameran, knäppte lite bilder, en del blev faktiskt bra!!!!

Nu är det nog dags att spatsera till sängen, gå in i John blunds värld

vem är jag???

Jaha.. nu har man börjat blogga jag som svor för mig själv att aldrig göra det, men nu sitter man här.
Jag är nybliven mamma.. jajamen, till en liten tjej, Blenda, älskar henne över allt annat, en sambo (nä han har inte kläckt frågan) har jag också, Jimmy, och så två underbara hundar, Dizel en liten dvärgpinscher och Texas (tror sig vara dvärg) pinscher.

Jag skriver en lite mer utförligare presentation senare...

Min dag idag då, nä det har inte hänt så mycket, jag och Blenda bus har mest legat och myst, det är inte bara fredagsmys för våran del.. nä... vi har måndag till söndag mys, mycket trevligt.

Jag fattar egentligen varför jag inte börade skriva blogg för länge sen, med tanke på hur mycket grejor som hände när jag jobbade, jobbar på ett stort köpcentrum som frisör, så ja.. det hände saker och ting hela tiden och man fick höra mycket skit.

Blenda bus har hunnit bli hela 8v!!! shiiit vad tiden går fort, men sen är det där med vikten, ja.. snart kan man inte skylla på graviditeten längre så det är bara att ta tag i det, viktväktarna hemma kör jag nu, får käka ganska många point pga att jag ammar helt och fullt, har ungefär 10 points kvar idag men jag vet inte vad jag ska stoppa i mig, tror det är rätt viktigt att få i sig pointsen..
 men men... januari börjar det på riktigt, har anmält mig på joga kurs startar den 17 jan.. och sen tänkte jag skriva in mig på viktväktarna på riktigt också, ska bli av med alla kilon en gång för alla.

näää.. skrivandet får fortsätta imorgon, ska gå och få i mig resten av pointsen och mysa med min familj..

                          / Susanna

RSS 2.0