mycket har hänt...

Idag var de och köpte min lilla seat!!! som jag har haft i 3år!!! det är med en liten tår i ögat som jag sålde den bilen!!!

Annars då... Blendisen vände från rygg till mage idag (på golvet och i sängen!!) så nu är det bara att hålla i ... det går fort.... runt runt runt.....
Hon är så fruktansvärt snäll att lägga på kvällarna, jag ser ju när hon börjar bli trött.. så mat och ny blöja och sen stoppa henne i sin säng... och vips så sover hon!!!!
Så nu ligger hon ju där till imorgon bitti, ibland så har hon faktiskt vaknat nu vid 4 eller 5 tiden, ger henne nappen eller så en slurk mat och så sover hon vidare till typ åtta!

I torsdag så åkte jag in till staden!!! Klockan tio hade jag och blendis teori"kurs" om hennes babysim!! det ska bli såååå roligt... jag längtar!!! hoppas att hon gillar det, jag tror hon borde, de flesta barn gillar väl vatten??? och blendis tycker att det är super roligt att bada i badkaret!!!
Efter teorit så åkte vi och hämta upp min moster från hennes skola, för att där efter åka en "snabbis till babyland...
Har ju fått för mig att jag kanske ska sälja vagnen och köpa en ny!!! men när vagnen står här inne så sitter jag och beundrar den, jag tycker ju om den!!!! Så om det är någon som vill betala mitt pris så säljer jag den, men jag tänker inte vika mig en  millimeter! jaja... så värst snabbis kan jag ju inte säga att det blev!!! snabbt som 17 in på subway och tryckte in maten, vi skulle vara tillbaka i harbo till tre... 10över var vi hemma!!
på kvällen var det me &i party hos kadri! jo x- antal hundralappar gick åt, det var den lönen!

Den här veckan har det kommit ännu mer snööö.... jag trodde våren var på väg nu... sitter ju och kollar på massa fina sommar kläder til blenda!!!
Det sjuka är ju att om hon är lika snabb som jag var så går hon i maj!!!! det  e typ snaaaart!!! shiit..

På fredagen så var vi hos moster och fick mat, sen blev det let´s dance... med ölkorv!!!
 Imorgon ska vi åka och shoppa till kalaset nästa lördag... (jimmy 30år) 



När du tittar på havet och vågornas dans,
är du väldigt liten och har inte en chans.
Kom med på livets resa i sägnernas karneval,
snart är du gammal och sliten och har inget val!
Nu dansar solen som ger dig dina strålar och i djungelns mitt, aporna vråla.
Ta för dig av livet, för snart är den slut,
liksom  blomman i tiden som  också sipprar ut. 


Sist...

vill ge en tanke till min mormor!!! mormor lilla mormor, till och med en stark kvinna som du kan behöva hjälp ibland, men du måste bli starkare och våga fråga om det. Jag hjälper så gärna till, jag är inte mer än ett samtal långt bort!

vill jag ge en tanke åt min lilla kusin och hans familj, allt du din stackare får gå igenom!!! det är många ärr på hans lilla kropp och inte så gammal heller!

Kommer aldrig glömma mina två änglar vackrare en varje stjärna himlen dom står
och jag önskar att de e dom jag får !





öppethus..

va skönt det var att komma bort, blir lätt hemma kär... men nu så. en promis var vi på me!!!
imorgon.. eller.. idag blir blendis 4mån!!!! 4MÅNADER!!!!!! hallå... föddes hon inte typ förra månaden???

vargjakt = inget för mig

kolla lite på debatt.... (är ju lite vuxen liksom) dagens tema var vargjakt... och NEJ jag tycker inte om det!!! det kommer att sluta med att vi inte har några vargar i sverige!! vilket djur ska vi ge oss på sen???? eftersom vi människor är så jävla fredliga och trevliga av oss, börja utrota människan ist, vi gör mer skada än något annat djur! så det så!

Skrev samma sak på fb nyss så folk kanske känner igen det där...

Men vet ju att lodjur tex tar fler hundar än vargen, och jag tror till och med att bilar tar ännu fler, så blir nästa djur lodjur då????!!! och sen då, ska vi plocka bort vartenda djur som VI tycker inte passar in????
Och så har vi ju björnen... nä det kommer sluta med att det är människan som är kvar!!! och vi kommer bli kannibaler för vi utrotar alla andra djur, om vi inte blir vegetarianer eller veganer, och till slut kommer vi utrota oss själva med.
Och ja... vargen kanske tar några får el dyligt, men min fråga är ju skulle det göra det om vi inte skulle jaga rådjur eller älg??? Jag tror i själva verket varför folk (jägarna) vill ha bort vargen är för att den konkkurerar med jägarna. Så antligen jagar människan eller vargen (vi kan köpa kött det kan inte vargen)
Om ni tänker efter själva, hur många älgar eller fådjur ser ni idag, om ni jämnför med för kanske 10år sen, är det så konstigt om vargen tar ett får när det inte finns rådjur???

Och ni som har blivit av med tex hundar pga vargen, Tråkigt! men släpp inte lös hundarna i skogen då, risken att den blir påkörd, drunknar eller kommer bort är större och händer tok fler gånger!!!!

Passar på och sätter in en bild på detta vackra djur!!!!

Det var min åsikt och du får ha din!!!!

bvc...

Idag var det tidig morgon, jag vakna halv åtta imorse, då låg båda killarna och blendis och tok sov, kolla lite på voice, de är ju rätt roliga.
Jag gar haft så svårt att somna på kvällarna, ligger och glor på tv (vaför inte bara att stänga av den), ja ja, jag går upp iaf!!!!
Precis när jag hade packat ihop allt för att åka iväg så kom jag på att bilen var ju rätt igen frysen!!!  Fast det var bra då tog jag mig i kragen och och åt frulle iaf, och läste unt (som en riktig vuxen) he he

Kl 10 hade vi i alla fall tid, så vi hade inte så brottom, vi snacka lite mat och så, elsie gav lite tips på mat och tillagning (inget egentligen som man inte visste ) men det var trevligt!

Efter all mat snack så var det dags för vägning, ca 6700g och nästan 62 cm!!! så stor hon har blivit och speciellt när man har börjat med lite smakprover me, så känns hon så stor!!!
Snart springer väl hon på disco och grejar!!!!

 Efter bvc så åkte vi förbi pillan, fika och snacka lite.
Nu har jag suttit en stund så nu bär fötterna igen, ska åka till mormor!!!! jag tror jag har en släng av adhd eller sånt.... kan inte sitta still he he...

Jag har iaf fått reda på att öppethus börjar på tis!!! träffa lite mammor mm...

Jag ska hyra film med, sommaren med göran, tror den e rätt bra!!!!
gammal bild, med ett skatt förlänger livet!!!


-3... snart är det vår....

Skönt att det har blivit lite varmare, över -20 var lite för mycket för en annan, för att inte tala om doggarna.
Blendis har börjat smaka på burkmat, en tsk morotspure har hon fått i några dagar nu, och det var inte så farligt tyckte hon, idag ska vi smaka på mango, vi får väl se hur det går!

Isöndags var jag på yogan, snacka om orörlig!!! va hände??? ÅÅhh andra sidan kan det bara bli till det bättre, så hela gårdagen hade jag huvudvärk och ont lite här och var, kan det vara lite träningsvärk kanske??

Seaten är så gott som såld nu!!! så nice.... dom ska komma och hämta den på torsdag.. hoppas (håller tummar)

nää nu ska jag ta mig en promenad i det mindre vackra vitervädret!!! man kanske till och med får en fika någonstans på vägen???

TÄNKER PÅ ER!!!!!!!!!!


Annars då...
häromda´n så fick jag ett chock besked, en väns mamma dog hastigt, jag beklagar verkligen sorgen och tänker på er.
Detta får verkligen en att tänka hur snabbt ett liv kan tas ifrån oss, känns nästan olustigt, skämmande, vi har ingen kontroll på livet???
Jag tänker även på människorna som var på plats och försökte rädda livet på henne, hur skulle jag själv reagera i en sådan situation??? En stor kram till er och er insats, väldigt modigt gjort!!!

Jag ska verkligen försöka ta vara på mina timmar med nära och kära, vänner och bekanta. Och verkligen tänka på hur jag behandlar mina med människor, så alla mina vänner har ni inte hört av mig på länge så finns det en risk att jag kommer höra av mig snart!
 
jag åkte förbi platsen där hon dog, nu var det många ljus tända, jimmy köpte ljus igår som vi tände, tänkte en tanke på hennes anhöriga som är kvar och sörjer, det år svårt...

Det är det som är jobbig när man bor i ett så här litet samhälle, man "känner" alla och har mer eler mindre relation till alla, så när det är något sånt här som händer så är det inte bara en kvinna som ligger där, utan en mamma, en kompis eller kollega.
<3 kram <3


shopping in heby.... YEAH!!!
Idag var jag och blendis och shoppa med mormor (lufta henne lite) vi skulle häma hennes handikappstillstånd (eller vad det heter) och sen blidde det, heby tyger ( snacka om sköna människor som jobbar där, ett par på ca 100år, he he) efter det karlsson. är ju inte där så ofta en gång per år eller varannat år, men mindre och midre blir det!

i en annan del av harbo...

livet lunkar på... en point hit och en point dit!
Blendabus ligger i sitt babygym, stormtrivs och pratar med sina laban spöken.
snart vilken dag som helst komer hon att vända på sig från rygg till mage, väldigt nära imorse. Blendabus badar.... hon älskar det! har nu anmält henne till babysim jag tror hon kommer att tycka om det!
blendas kompis zander

I en annan del av köping...

tycker att de är så coola.. snacka om att vara sig själva!!! Nu var det ju så att jag missa det i dag, men jag har det inspelat så jag kan glo på de imorgon!!!!

Annars då, helgen är snart slut, nästan skönt det!! komma tillbaka till vardagen, pointsen har det gått så där med.. men som sagt, skönt med vardag så allt börjar rulla igen... på onsdag ska jag fixa klorna igen!!! NICE!!! och på söndag så är det första passet på yogan!!! NICE!!! Jag ska försöka rulla in till stan någon dag också för invägning på vv!!  Så de e mycke den här veckan.. näää.. nu ska jag glo på johan falk... sist jag såg den här var jag på sjukan och födde barn!!! tack och godnat!!!

och jag fick frågan idag om blenda kunde sitta mitt på golvet.. svaret är nej, jag kanske var lite otydlig där.. hon kan sitta i soffan eller i en barnstol (med en kudde) utan att vicka, varken framåt eller åt sidorna.


Mika Anna och Blenda i Kungälv...


borta bra men hemma bäst!!!!

Nu är vi hemma igen... Inga större insidenter på vägen, såg en olycka i skara trakten, såg inte så allvarligt ut ,men mycket bilar!!!
jaha första dagen så blidde ju texas BIR bäst i ras, så det var gött så de säger i göteborg! andra dagen blev han
3a bästa hane ( för mig är han nr1)  Det var årets första tävlngar så det var bra tycker jag!!! dessutom har vi inte ställt på snart ett halv år!
Hotellet var bra! Vi var ju till bror i Kungälv, se hur de hade det och så,,

ohh det är så jobbig... jag uppdatera bloggen igår men internet på hotellet var så dåligt så det kom aldrig upp... bajs!!

Men igår kväll iaf när vi kom tillbaka från kungälv, så fick blendis antligen ont i öra (mest troligt) eller ont i magen något var det och skrek så ett djur gjorde hon, stackars bäbis!!!
Idag har vi en helt annat barn, som sussar sött nu!!! annars har hon varit helt underbar!!!
men nu ska jag se let´s dance....

GÖTEBORG!!!

Nu är vi här.... på plats scandic rubinen 3 dje våningen, utsikt över avenyn!!! 800m till mässan!! imorgon är det utställning, direkt på morgonen ska vi in, hua.. jag e så nervi!!! men nu ligger vi iaf på hotell rummet, äter nötter och glor på dumburken... blendis håller på och somnar i vagnen.. Det en sak som är lite irri med rummet, spårvagnen!!! går typ hela tiden...
Imorgon efter utställningen så ska vi hälsa på bror Mika! i Kungsälv eller vad det heter....

Så dagen kommer börja med hotell frulle, so nice....  återkommer imrogn om hur det går...

blendis kan....

ja en del av dessa saker har hon ju kunnat ett tag, men ändå..

Rulla från magen till rygg (rygg till maga är inte så intressant tycker hon)

Hålla upp nacken ordentligt

Sitta upp

Greppa och hålla i saker, vilket gör

när man ger henne nappen så stoppar hon i den själv

Hon kan skrika, tur att det inte är så ofta för jäkla vilken pipa tjejen har... (kommer bli sångerska)

Skratta kan hon också, så det kompencerar allt..

Hon sover i sin egen säng i minst åtta timmar per natt det vanliga är runt nio timmar

Sen kommer jag inte på mer..

annars då???

imorgon bär det av till GTB, johanna ska få äran att sitta hund vakt!!
Texas ska få ta ett bad ikväll, och så runt lunch imorgon drar vi, puttrara neråt.. Känner mig nervös som 17 för utställningen.. jag hoppas innerligt att det går bra!!

Nu somna dotter i sin babysitter... jag ska väl städa lite.. hua..

nytt år nya bekymmer... GTB... här kommer jag!

nää.. inte så.. inga bekymmer än...

nyåret kom, vi var som sagt hemma med treviga vänner och riktigt kul hade vi också!!! spela spel mm... vid fem åkte det sista gästerna, bror med tjej åkte dagen efter, det var kul att träffa henne.. Anna en snäll teaterapa, mika är en musik nöd och de går på samma skola, tydligen så har de dejtat i 4 mån!!! So sagt kul hade vi!!! Jag och ena malin söp oss fulla på alco fritt vin och jag och andra malin tokrocka på rita och gissa!!!!! Alla hjälptes till med maten och det var jätte gott!!!  jag tror det var malin fredrik zander och bandit (texas nya kärlek) så åkte hem först, sen åkte kajsa och micke och celina... sen slockna jimmy i sängen med texas och jea i soffan. Jag malin var ett lag.. sebbe och jocke var ett och mika med tjej (anna) var ett och jag och malin VANN!!!! som sagt innan det var slutspelat så var klockan 5!!!! och när jag har varit uppe så sent???? läänge sen!
 
Igår var vi förbi moster... titta lite på tv.. fika och skvallra!!!

Idag så åkte vi till kista och kolla på husdjurmässan! hur kan man vilja ha en "afrikansk igelkott"???? ja ja... jag bestämmde mig för att köpa ett akvarium i framtiden!!! salt vatten jag vet precis hur den ska se ut!!! undra när jag får råd med den?????

Imorgon är det i alla fall måndag.. jimmy ska jobba ocg jag blenda och busarna ska vara hemma, tisdag samma sak! jag ska plocka ihop saker och kläder och tvätta! för på onsdag så åker vi ner till GÖTEBORG!!!
Det är hud utställning!!! och det var läänge sen jag tror att både jag och texas har glömt bort hur man gör!!!
Men det ska bli sååå kul bo på hotell!!!! vet inte bara hur jag ska göra med stackars dizel!!!
Jag får fundera på det!

RSS 2.0